podcasting


Muziek Download
Muziek Downloaden
Snel en gratis muziek downloaden wie wil dat nu niet?
Dan heb je wel eerst een muziekdownloadprogramma nodig.

Een kleine waarschuwing is hier wel op zijn plaats. Het minder legaal downloaden van muziek (lees gratis downloaden van muziek) via bestandsuitwisselingsprogramma's zoals limewire, kazaa, emule is mogelijk strafbaar.

Wij van podstart moedigen het downloaden van muziek niet aan, echter als je je aan de volgende regels houdt dan lijkt de kans dat je wordt aangepakt niet supergroot. (muziek downloaden blijft echter je eigenlijk verantwoordelijkheid en mogelijk strafbaar)

»Bied zelf geen muziek aan. In de verenigde staten is in het najaar van 2007 een dame veroordeelt voor een boete van honderdduizenden dollars. Echter dit was niet omdat zij muziek had gedownload, maar omdat zij deze muziek ook aanbood aan anderen ter download.

»Gebruik de downloads niet in openbare ruimtes, zoals in de kantine van de voetbalclub, in het clubhuis van je hobbyvereniging, of andere openbare plekken.

»Hou het muziek downloaden een beetje binnen de perken. Vind je een groep echt supergoed, beloon ze dan ook en koop hun muziek ook in de winkel, als iedereen alle muziek gratis download is er voor hun ook geen brood meer te verdienen.

Op dit moment wordt limewire het meest gebruikt om gratis muziek te downloaden

Gratis Downloaden Muziek via een muziekdownloadprogramma

Muziek Downloaden via virusvrij muziekdownloadprogramma


Via dit download programma kunnen trouwens niet alleen allerlei muziekbestanden worden gezocht, ook films en andere documenten downloaden is mogelijk

Andere Muziek Download sites:
Muziek Downloaden Blog
 
Contact bij vragen over Muziek Downloaden